bgzh-CNendekkrutrukuz

Европейски ден на езиците - Езикови сертификати

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

За 11-та поредна година в Училище "Малкият принц" беше отбелязан европейския ден на езиците. Учениците проведоха езикова викторина и се убедиха в неоходимоста и ползата от изучаване на чужди езици. Дискутирана беше темата за тази{socialbuttons} година: ”Как езиците отварят нови хоризонти пред хората”. Накрая най-малките ученици от начален курс тържествено получиха своите сертификати за владеене на Английски език от положения изпит към Cambridge University. Сертификати получиха 32 деца, като всички са преминали успешно нивото си а 24 от тях са взели този международен изпит с отлични резултати.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога