bgzh-CNendekkrutrukuz

Четиринадесетото състезание по творческо писане на английски език

4.5 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.50 (8 гласа)
Четиринадесетото състезание по творческо писане на английски език - Частно езиково училище "Малкият принц"

Частно езиково училище “Малкият принц” за пореден път участва в Четиринадесетото състезание по творческо писане на английски език.

Конкурсът насърчава участниците да мислят нестандартно и творчески, да пишат и забавляват на английски език.

С голяма гордост и радост споделяме, че Магдалена Георгиева от 6. клас се класира за националното оценяване. Учениците се състезаваха в седем възрастови категории от 6-ти до 12-ти клас, като в рамките на един час трябваше да дадат воля на въображението и знанията в създаването на кратка история, избирайки между една от три възможни теми. Представянето й е наистина отлично, като се има предвид, че е извоювано в условията на сериозна конкуренция.

Поздравления Маги за отличния резултат, който доказа завидните ти умения да твориш на английски език. Пожелаваме ти успех в националния етап на състезанието!

Четиринадесетото състезание по творческо писане на английски език - 4.5 out of 5 based on 8 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога