• Иновативно училище
  • Последни събития
  • Английски език
  • Франкофония
  • Академия за родителиГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Вижте още
След нас:

Иновации в действие

Иновации в действие - Частно езиково училище "Малкият принц"

Частно езиково училище "Малкият принц" посрещна училища от различни краища на България за обмяна на опит и споделяне на добри практики за по-успешно прилагане на компетентностния подход в обучението и формиране на ключови умения на XXI век.

Прочети още...

Да бъдеш иноваТИвен

Да бъдеш иноваТИвен - Частно училище "Малкият принц"

В периода 09.10 – 10.10. 2019 г. се реализира първото посещение на училище партньор по Национална програма „Иновации в действие“.

Прочети още...

С поглед в бъдещето

Мисловни карти - Частно езиково училище "Малкият принц"

Учениците ни доказват уменията си в 21 век. Страната ни е в Топ 3 на държавите в Европа с най-голям растеж в IT сектора.

Прочети още...