bgzh-CNenrutruk

Победители в състезанието Spelling Bee 2017

4.3333333333333 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.33 (6 гласа)
Победители в състезанието Spelling Bee 2017 - Частна детска градина "Малкият принц"

На 27.02.2017 г. в училище “Малкият принц” се проведе училищният кръг на Седмото национално състезание по правопис на английски език Spelling Bee.

След едночасова оспорвана надпревара в 13 рунда победител стана Мартина Кастро от 5 клас, която спелува правилно думата “repair” и победи Александра Спасова от 7 клас, класирала се на второ място. И двете ученички ще представят училището в регионалното състезание на 1 април 2017 г. в гр. Варна. Националният кръг ще се проведе на 6 май 2017 в София.

Изказваме специални благодарности на г-жа Анджела Димитров, американски гражданин и родител на наш възпитаник, която за поредна година беше диктор и допринесе за автентичността на Spelling Bee.

Победители в състезанието Spelling Bee 2017 - 4.3 out of 5 based on 6 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога