• Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архив
Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Партньорска програма Addvantage 2017

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Партньорска програма Addvantage 2017 - Частно училище "Малкият принц"

Отново признание на успехите в обучението по английски език на ученици и учители от училище “Малкият принц” и IT Гимназия “Антоан дьо Сент-Екзюпери”.

За шеста година Британски съвет България отбеляза нашите постижения като институция за подготовка и провеждане на изпитите на Кеймбридж по партньорската програма Addvantage.

На церемонията по награждаване на всички участници по програмите Addvantage и IELTS нашата организация отново получи сребърен статут въз основа на броя на явилите се кандидати през 2016 г. Всички ученици от 2 до 12 клас имат възможност да се подготвят и да покрият международно признати езикови сертификати, започвайки в начален етап от Young Learners - Starters, Movers, Flyers, в прогимназиален и гимназиален етап - KET, PET, FCE и CAE for Schools.

Горди сме, че на всяка изпитна сесия, над 50 % от учениците покриват заявеното ниво с отличие, а през изминалата година от 23 участника, явили се за нива KET и PET, единадесет преминават с “Pass with merit”, трима- с “Pass with distinction”, за което автоматично получават сертификат за следващото, по-високо ниво над заявеното. Отново изключително високо постижение на седмокласниците, и двамата, които се явеха на изпит FCE, получиха оценка А, което им дава ниво С1!

Пожелаваме си и през 2017 година нашите ученици да продължат да демонстрират езикови знания, умения и компетенции и да ги защитават на най-високо ниво пред Cambridge English Language Assessment.

Партньорска програма Addvantage 2017 - 5.0 out of 5 based on 6 votes

Подобни събития