bgzh-CNendekkrutrukuz

Академия за ефективно родителство

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Академия за ефективно родителство - Частно Училище "Малкият принц"

Мадлен Алгафари - първи гост-лектор в Академия за ефективно родителство към училище “Малкият принц”.

{socialbuttons}

Уважаеми родители,
Каним Ви на откриването на Академия за ефективно родителство с лектор Мадлен Алгафари на 29.09.2016 г., от 17:00 часа в Зала “Вапцаров” на ВВМУ “Н. Й. Вапцаров”.
Академията е продължение на срещи, семинари, тиймбилдинги за ефективно общуване семейство - училище и възпитателната стратегия на училище “Малкият принц” - “Създаваме личности на успеха заедно!”.


Мадлен Алгафари е психотерапевт, писател, преводач, режисьор. Автор е на книгите: “Вяра имам” , “Приказки за пораснали деца”, “Как да се разболяваме качествено”, “Глад за истински неща”, “Всички можем да летим” и други.

В новата си книга “Чувствам, следователно съм.”, г-жа Алгафари води диалог с Малкия принц и в художествена форма дава знания за чувствата и емоциите на днешния човек. “Рационалната интелигентност на средностатистическия днешен човек е по-висока от всякога. Емоционалната интелигентност е по-ниска от всякога. На какво се дължи това и как емоционалното невежество ни разболява?” - отговор на тези въпроси ще получите по време на срещата.

Специално за родителите от Частно училище и детска градина “Малкият принц”, Мадлен Алгафари се ангажира да отговори на предварително поставени и спонтанно възникнали в залата въпроси. Не пропускайте възможността за диалог с най-популярния в България психолог и психотерапевт, който ще ни преведе през езика на чувствата, ще ни представи техники за “оцветяване” на емоционалния живот, за да бъдем полезни на децата си, за да имаме здраве, щастие и хармония в семейството!
За участие и въпроси можете да се регистрирате тук.

Академия за ефективно родителство - 5.0 out of 5 based on 6 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога