bgzh-CNendekkrutrukuz

Признание от Британски съвет

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Признание от Британски съвет - Частно езиково училище "Малкият принц"

Частно езиково училище “Малкият принц” получи признание за лоялно партньорство по програма Advantage.

Училище “Малкият принц” и гимназия “Екзюпери” имат дългогодишни традиции в подготовката на ученици за покриване на международно признати сертификати по английски език, започвайки още от 2. клас – Young Learners, както и в прогимназиален етап и гимназиален етап - KET, PET, FCE и CAE for Schools.

През последната година в “Малкият принц” и “Екзюпери” са се подготвили и регистрирали повече от 30 кандидати за Cambridge English Qualifications, които помагат на учениците да докажат уменията си пред света.

Всяка квалификация е с фокус върху ниво от общата европейска референтна рамка за езиците (ОЕРР), което позволява на учащите да развиват уменията си в четири направления: говорене, писане, четене и слушане. Заедно с Cambridge English Qualifications насърчаваме учениците да развиват своите потенциални заложби и способности, да придобият увереност и да се подготвят за по-високи изпитни нива.

Като признание за постиженията на екипа, в края на годината Частно езиково училище “Малкият принц” получава поредния сертификат, който доказва, че е един от най-лоялните подготвителни центрове по програма Advantage.
С благодарност към Британски съвет и Cambridge Assessment English за дългогодишното добро партньорство и високата оценка!

Признание от Британски съвет - 5.0 out of 5 based on 4 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога