bgzh-CNendekkrutrukuz

Сребърен статут по програма Addvantage на Британски съвет 2021

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Сребърен статут по програма Addvantage на Британски съвет 2021 - Частно училище "Малкият принц"

Сребърен статут и поредно признание за постиженията на екипа от Частно езиково училище “Малкият принц” и IT Гимназия “Екзюпери” в обучението по английски език за подготовка и провеждане на изпитите на Кеймбридж по партньорската програма Addvantage.

На 12 февруари 2021 г. Британски съвет България проведе за единадесети път ежегодната среща на участниците в програмите Addvantage и IELTS, тази година - виртуално.
Любов Костова – Директор на Британски съвет в България, приветства и изказа благодарности към учители и училища, които работят непрестанно, за да помогнат на младите хора да развиват и усъвършенстват езиковите си знания и умения и да отворят много врати пред тях чрез международно признатите квалификации по английски език. Роб Диксън – посланик на Обединеното кралство и Северна Ирландия, поздрави гостите на церемонията с кратка реч на български език, доказвайки колко важно е изучаването на чужди езици.

На официалната церемония по награждаване, нашата институция отново получи сребърен статут за подготовка на кандидатите от Частно езиково училище „Малкият принц“ и IT гимназия „Антоан дьо Сент – Екзюпери”, които се явиха на изпит и получиха сертификат по английски език през 2020 г. Горди сме да споделим, че въпреки всички неочаквани трудности, продължаваме традицията си и много наши ученици от 2 до 12 клас се подготвят активно и ще се явят на изпитите Young Learners, Key, Preliminary и First for Schools, както и CAE и през настоящата година.

Сребърен статут по програма Addvantage на Британски съвет 2021 - 5.0 out of 5 based on 6 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога