bgzh-CNendekkrutrukuz

Спортен празник в Ботаническата градина

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

На 24 септември, понеделник, по случай Деня на независимостта на България /22 септември/, екипът на училище “Малкият принц” организира Спортен празник, който ще се проведе в Екопарка – к.к. „Св.Св Константин и Елена”. {socialbuttons} Ще очакваме всички ученици от ІІІ до VІІ клас, между 9:00 и 9:30 часа, на входа на екопарка, в спортно или удобно за движение облекло.

За всички е предвиден обяд на открито, след което учениците от начален курс /ІІІ-ІV клас/ ще продължат с учебни занятия в училище до 16:50 часа, а учениците от V, VІ и VІІ клас трябва да бъдат посрещнати на входа на Екопарка в 14:00 часа.

Във връзка с изработване на униформи, можете да дадете заявка в периода от 20 до 25 сеп.
на адрес: Варна, ул. Братя Бъкстон 21 – Фирма „Треада”, тел: 0895653957.
Работно време: Понеделник – Петък: от 9:00 – 18:00 и събота – от 9:00 до 15:00 часа.

Лични пропуски ще бъдат издавани до 26 септември /сряда/. Следващ етап на издаване на пропуски – месец януари 2013 г. Повреден или загубен пропуск се преиздава срещу заплащане на глоба.

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога