bgzh-CNendekkrutrukuz

Оригами

23Ян2023

Оригами

 465  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Оригами - Частна детска градина "Малкият принц"

Мама Поли заплени децата от група “Розичка” на Частна детска градина “Малкият принц с древното изкуство оригами.

На гости в Частна детска градина “Малкият принц” беше Полина Пачеръзова. Дамата е майка на две момчета. Баткото Марин е последна година в градината, а братчето му Андрей - в яслена група. Мама Поли е брокер на недвижими имоти, освен това се занимава и с интериорен дизайн. Обича крафт заниманията.

По време на своето гостуване г-жа Пачеръзова разкри магията от моделирането на парче хартия. Тя предизвика детското любопитство с въпроси като: Как се произвежда хартията?, Как се рециклира тя и как да опазим на околната среда? Помогна на децата да разберат, че е ценно да се интересуват как всичко, с което разполагат в ежедневието си достига до тях, за да бъдат отговорни потребители.

Дойде и моментът, в който децата се запознаха с древното изкуство оригами. Креативните малки творци имаха възможност да проявят своята сръчност и прецизност при изработката на свое изделие от хартия. Мама Поли спомогна за развитието на по-добри моторни умения у децата, координацията между ръцете и очите, паметта и концентрацията, пространствената ориентация, последователност, търпение и внимание. Децата се учеха един от друг, а накрая бяха горди от собствената си работа.

Относно своята мисия като родител, майката на Марин и Андрей сподели, че се състои в това да дарява децата си с любов и да ги направи отворени към света, както и да възпита доброта у тях. Най-важното, на което иска да ги научи е да вярват в себе си и да следват мечтите си.

Благодарни сме на Полина Пачеръзова за гостуването, споделените образователни и социални умения и топлината в отношенията си!

Оригами - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Още по темата

Предстоящи събития

 • 03 Дек 2023
  Олимпиада по математика 4-12 клас - общински кръг от 09:00ч. до 13:00ч.

 • 14 Дек 2023
  "Аз, природата и светът" Цял ден

  Състезание на СБНУ за ученици 1.-4 клас

 • 20 Дек 2023
  Коледно тържество на детска градина "Малкият принц" от 10:30ч. до 11:30ч.

 • 03 Дек - 20 Дек
 • 20 Дек - 25 Дек
 • 25 Дек - 26 Ян
 • 19 Фев - 02 Мар