bgzh-CNendekkrutrukuz

Ден на Християнското семейство в детска градина “Малкият принц”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Ден на Християнското семейство в детска градина в "Малкият принц"

Отминалата седмица беше посветена на светлия празник - Ден на Християнското семейство.

В детската градина го отбелязахме с поредица от тематични събития. Точно на 21 ноември семействата на най - мъничките деца от голямото семейство на “Малкият принц” се събраха, за да бъдат поздравени и въвлечени като участници в интересни предизвикателства. Темата на празника в група “Розичка” беше “Малки готвачи”.

Ден на Християнското семейство в детска градина в "Малкият принц"

В група “Слънчице” събитието беше под надслов “Семейни игри”. Деца и родители премериха бързина и ловкост като построиха своя дом с помощта на лего. Споделените моменти на сръчност бяха запечатани в семейни фотографии, за които децата разказваха с вълнение.

“Приказна есен” беше тема на празника в група “Лисичка”. Приказки с чудновати герои и творчески проекти, обединиха семействата в едно запомнящо се приключение. Малките приятели от първа група с помощта на своите родители, представиха своите семейства по един личен и различен начин, споделяйки клипчета и фото колаци от специални житейски моменти.

Ден на Християнското семейство в детска градина в "Малкият принц"

Децата от група “Приятелство” заедно с родителите си, бяха предизвикани да създадат картина в чиния, с помощта на даровете на есента. Красиви и вкусни се оказаха на финала произведенията на детското изкуство. Бъдещите първокласници от група “Звездичка” зарадваха своите родители с музикални поздрави и стихотворения на български и английски език.

Образователният процес в детската градина е фокусиран върху STEAM обучение, и в тази връзка, екипът ни беше организирал за всички присъстващи едно забавно занятие, в което ентусиазирано участваха заедно.

В края на празника всички деца от детската градина поздравиха родителите си с песни, танци, стихотворения и много трепет. Майки и татковци бяха предизвикани да участват заедно с децата си в забавни, интересни и спортни игри, които даваха възможност да разменят изцяло ролите си. Това даде един емоционален заряд от веселие и непринуденост, който направи празничните събития запомнящи се и споделени.

Децата показаха знания, умения и засвидетелстваха желание да накарат близките им да се гордеят, те от своят страна с много обич бяха изработили подаръци, които поднесоха с радост и внимание. На всяко семейство, на всяко дете пожелаваме здраве, сполотеност и благополучие!

Ден на Християнското семейство в детска градина “Малкият принц” - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Още по темата

Предстоящи събития

 • 24 Фев 2024
  Областен кръг на олимпиада по български език и литература от 09:00ч. до 13:00ч.

 • 24 Фев 2024
  Областен кръг на национална олимпиада "Знам и мога" за 4. клас от 09:00ч. до 10:30ч.

 • 26 Фев 2024
  Открит урок по английски език в група "Звездичка" от 09:00ч. до 10:00ч.

 • 24 Фев - 26 Фев
 • 26 Фев - 01 Мар
 • 03 Мар - 07 Мар
 • 08 Мар - 24 Мар
 • 21 Мар - 31 Мар
 • 30 Мар - 14 Апр
 • 13 Апр - 02 Май
 • 06 Май - 21 Май
 • 24 Май - 25 Май