bgzh-CNendekkrutrukuz

Художествени пространства

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Художествени пространства
- Частно училище "Малкият принц"

Младите дарования от школата по изобразително изкуство към Частно езиково училище “Малкият принц” представиха своята годишна изложба с картини в пространствата на Фестивален и конгресен център - Варна.

В празничните дни 24 май и 1 юни нашите малки художници споделиха своите творби със сърдечната варненска публика, а поради големия интерес, до края на месец юни изложбата ще радва посетителите и ще съпътства богатата културна програма на Фестивалния комплекс.

Творческото израстване на децата се разкрива чрез разнообразни изобразителни техники - акварел, темпера, пастел, графика, линогравюра и пластика. Изложбата е представена в детски каталог “Малките художници на Варна”.

На 2 юни малките художници получиха грамоти и медали за творчески постижения. С голямата наградна статуетка “Златната ръчичка” бе отличена Пресиана Хикова от V клас за активно творческо участие в изложби и конкурси, за постоянство и вдъхновение.

Развитието на детския талант и увереността в собствените възможности продължават и в лятната програма на школата по изобразително изкуство. Каним малките творци на Арт Ваканция от 1 до 5 юли и от 15 до 19 юли. Заповядайте!

Художествени пространства - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога