bgzh-CNendekkrutrukuz

Един ден с д-р Мел Гил

19Окт2012
0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)

На 22.10.12г. всички ученици от училище „Малкият Принц“ и гимназия „Екзюпери“ имаха удоволствието да се запознаят от близо с д-р Мел Гил. Те имаха възможността да видят света през призмата на този виден психолог, писател и мотиватор на известни личности. Изключителното събитие се очакваше с нетърпение.

{socialbuttons}

На самия ден д-р Гил посети децата от детска градина, както и всеки един от класовете на училището (1-ви – 7-ми клас) и изнесе една безплатна лекция пред гимназията, за да ни запознае с методиката си на работа, а по-късно на същия ден беше неговата официална лекция, като посетителите и бяха както ученици и учители, така и родители и приятели. Присъстващите наброяваха около 70 души. Лекцията продължи около три часа и половина, като през цялото време той умело владееше аудиторията.

Големи адмирации отдаваме на д-р Гил за изключителните му ораторски възможности. Първата лекция в гимназията, продължи около половин час. Той засегна няколко важни момента от живота на гимназистите, говори за възможностите, желанията и мечтите им. Тази лекция, макар и кратка, успя да вдъхнови много от присъстващите и да доведе повечето и на следващата по-дълга такава. Там се продаваха някои от книгите на д-р Мел Гил с личен автограф. Лекцията му беше изключително полезна както за младите, така и за възрастните. Основните засегати аспекти бяха „Любовта“, „Успехът“, „Мотивацията в нашия живот“ и „Как да превърнем хобито си в работа и да успеем да се реализираме“.


  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога