Предстоящи събития

 • 16 Окт 2020
  Рожден ден на лъвчето Малкият принц Цял ден

 • 21 Ное 2020
  Ден на християнското семейство Цял ден

  Въведение Богородично.

 • Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • Франкофония
 • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Седмица на вкуса

03Окт2018

Седмица на вкуса

 1194  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Седмица на вкуса - Частно училище "Малкият принц"

В частно езиково училище “Малкият принц” и IT Гимназия “Екзюпери” бе отбелязана Седмицата на вкуса

По традиция в средата на месец октомври малки и големи очакват с нетърпение едно от най-вкусните събития в училищния календар - Седмицата на вкуса. Празникът, роден във Франция преди 28 години, има за цел запознаване на младите хора с различните вкусове, привличане на вниманието към важни и наболели напоследък теми като пълноценното хранене, пилеенето на храна и устойчивото развитие на растителния и животинския свят.

Чрез кулинарната изложба на ястия от четирите краища на света, децата успяха да оценят различните вкусове, да опитат екзотични и непознати за самите тях до момента храни и да помогнат на деца в нужда. Част от събраните средства ще бъдат превърнати в дидактически материали в помощ на децата от Специалното училище с нарушено зрение “Проф. д-р Иван Шишманов”, кв.Аспарухово, Варна, а друга част - в естетизация на спортните съблекални в нашето училище. Със забавни игри и кулинарни предизвикателства към деца и техните родители бе изпъстрено петъчното събитие, което се превърна в чудесен завършек на учебната седмица!
До нови вкусни срещи, скъпи приятели!

Седмица на вкуса - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Подобни събития