• Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архив
Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Математическо състезание „Малкият принц“ ще се провежда и в други населени места

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (8 гласа)
Математическо състезание - Частно училище "Малкият принц"

Математическо състезание „Малкият принц”, което ще се състои на 28 април, от 9:00 до 12:00 часа, отново ще се проведе паралелно и в други населени места.

Празникът за любителите на математическите знания може да бъде организиран във всяка образователна институция извън град Варна, регистрирана за провеждане на Математическо състезание “Малкият принц”

Регистрация на образователни институции

В състезанието могат да вземат участие деца от Подготвителни групи/класове и ученици І – ІV клас за учебната 2017-2018 година. Математическите и логически предизвикателства са насочени към разкриване на детската креативност, въображение и творческо мислене. Задачите са съобразени с изучаваното към момента учебно съдържание по математика за съответната възрастова група и са обединени от тематиката на “Малкият принц”.

Класирането ще бъде обособено в две категории: регионална - за всички участници, явили се на състезанието в училище “Малкият принц” и дистанционна - за явилите се в други образователни институции. Призьорите ще получат медали, сертификати и предметни награди.

Още информация за състезанието

Математическо състезание „Малкият принц“ ще се провежда и в други населени места - 5.0 out of 5 based on 8 votes