bgzh-CNendekkrutrukuz

На прага на лятото

16Юни2017
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
На прага на лятото - Частно езиково училище "Малкият принц"

Учебната екскурзия на децата от прогимназиален етап на училище “Малкият принц” ги заведе из вълшебните кътчета на Стара планина.

Учениците се разходиха из живописните улички на град Трявна, а най-смелите от тях се престрашиха да изминат десеткилометровия маршрут през Балкана до село Боженци. Официалното връчване на бележници се проведе в Музея на образованието, град Габрово. Децата се запознаха с историята на първите български училища, видяха копия на “История славянобългарская” и всичките шест издания на “Рибния буквар” на Петър Берон. В уникална възстановена класна стая децата получиха своите документи за завършен клас и всички поздравиха седмокласниците, които с нетърпение очакваха новините за класирането на училището ни във Варна според резултатите на НВО. С гордост се поздравиха, че са заели ТРЕТО място по Математика и девето място по БЕЛ в града ни. Разходката из Балкана завърши в етнографски комплекс “Етъра”, където децата се насладиха на традициите на изконните български занаяти и на уникалната природа на Стара планина.

Весело и слънчево лято, мили ученици! До нови срещи в Лятната изледователска експедиция, Образователния курс “МиТично лято”, Летен спортен лагер!

На прага на лятото - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога