bgzh-CNendekkrutrukuz

Лятно училище “Малкият принц” 2017

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Лятно училище - Частно училище "Малкият принц"

Стартира записването за атракционно-приключенските, креативно-творчески, комуникативно-езикови, практико-приложно ориентирани летни форми в училище “Малкият принц”.

От 5 юни стартира Лятна изследователска експедиция, с разнообразни тематични седмици, приключения в градската джунгла - музеи, лаборатории, културно-исторически и архитектурни забележителности; походи и пикник в гората, природни паркове, защитени местности и обекти; игри на плажа, край морето и реката, плуване, плаване и още много предизвикателства по суша и вода с “Малкият принц”.

В целодневната организация, от 8:30 до 17:00 часа са включени: спортни занимания, изследователски експедиции, екскурзии, походи, посещение на музеи, културно-исторически обекти; творчески и експериментални работилнички, игри за креативно мислене, четене на книги, занимателни и езикови задачи; закуска, обяд, следобедна закуска; осигурен транспорт за екскурзии и посещения на забележителности.

5 – 9 юни – Нещотърсачи: "От нищо нещо" - опити и експерименти за любознайковци. Експедиция " Занаяти и изкуство".
12 – 16 юни – Сървайвър в гората: Ориентиране в маркирани и немаркирани участъци. Приключенски игри сред природата. Разпъване на палатка и строеж на индианска шатра.
19 – 23 юни – Морски приключения: Уроци по плуване. Разходка с лодка по река Камчия. Състезателни игри в морето и на плажа.
26 – 30 юни – Изследователска експедиция: Приключение с влак, ферибот и... пикник. Курс по Роботика. Фото-конкурс “Уловени мигове.

Паралелно с тематичните седмици, в училище „Малкият принц“ през месец юни ще кипи и трескава езикова подготовка за изпитите на Trinity College London - на 5 юни - за нива 1 и 2 /Подготвителен и I клас/.

Подготовката за явяване на изпитите на Cambridge University /на 28 юни за нива Starters, Movers, Flyers на ученици II - IV клас/ включва двуседмична интензивна подготовка в English Summer School и езиков лагер в к.к. Албена.

От 19 юни до 7 юли, в сугестопедичните школи на “Малкият принц” ще се провеждат “Сугестопедично ограмотяване за бъдещи първокласници” и “Сугестопедична школа “Математика” - за ученици от I до IV клас.

Последната седмица на юни, любителите на изкуствата могат да се включат в Арт-ваканция - Живопис, от 26 до 30 юни.

Очакваме Ви!

Лятно училище “Малкият принц” 2017 - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога