bgzh-CNendekkrutrukuz

Създаваме личности на успеха ЗАЕДНО!

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Team building в Частно училище "Малкият принц"

Уважаеми родители, имаме удоволствието да ви поканим на Team building, посветен на ефективното общуване семейство-училище, за създаване на успешни личности. {socialbuttons}

Заповядайте на 26.09.2015 г. /събота/, от 14:00 до 18:00 часа в х-л Golden Tulip. Заедно с учителите на Вашите деца ще имаме възможност в приятна творческа обствановка, чрез игри, казуси и ситуации да обсъдим особеностите, нагласите и интелектуалното развитие на детската личност.

Организацията е предвидена за учители и родители в три екипа:
1-ви екип: родители на деца от детска градина “Малкият принц”
2-ри екип: родители на ученици от 1 до 4 клас на училище “Малкият принц”
3-ти екип: родители на ученици от 5 до 7 клас на училище “Малкият принц” и родители на учeници от IT Гимназия “Екзюпери”.

Регистрация за участие

Темите, които ще предложим на вниманието на всеки един от екипите са съобразени с възрастовите и психологическите особености на нашите деца:
Психология на успеха - как да открием и развием потенциалните дарби, заложби и способности на децата. Кои родителски подходи са важни за повишаване на детската самооценка и удовлетвореност от постигнатите резултати в училищната общност.
Видовете интелект и децата на новото време - социално, емоционално и интелектуално изграждане на личността. Как да подкрепяме детето в неговото развитие, мотивация за учене, ефективно обучение, инициативност и себеизява.
Значението на правилата при формиране на детската личност. Единство на педагогическите изисквания - стратегии за създаване личности на успеха.

Очакваме Ви да заемете местата в залата от 13:45 до 14:00 часа

Вход безплатен, с регистрация за участие

Създаваме личности на успеха ЗАЕДНО! - 5.0 out of 5 based on 6 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога