bgzh-CNendekkrutrukuz

Национално външно оценяване 2015

4.8 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.80 (10 гласа)
Национално външно оценяване 2015 в Частно училище "Малкият принц"

Отлично представяне на Частно езиково училище “Малкият принц” {socialbuttons}

“Малките матури” в четвърти клас донесоха пореден успех за възпитаниците на Частно училище “Малкият принц”.

Четвъртокласниците показаха отлични математически знания и умения и заслужено заеха първото място в област Варна. Средният брой точки по математика за класа е 19.06 от максимален - 20, като 83% от учениците са с отличен резултат - 6.00.

По български език и литература училището е сред първите пет в областта с резултат - 18.79, като 94% от явилите се са с оценка “Отличен”. Обобщените данни по всички предмети класират училище “Малкият принц” на престижното шесто място в областта.

Предстои публикуването на официалната статистика на областно и национално ниво от НВО в 7 клас, но по предварителни данни училище “Малкият принц” отново заема призово място в езиковото обучение със среден успех по английски език - “Отличен” - 5.80.

Национално външно оценяване 2015 - 4.8 out of 5 based on 10 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога