bgzh-CNendekkrutrukuz

Франкофонски проект "Трансфронталиер"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Франкофонски проект "Трансфронталиер" с Частно училище "Малкият принц"

Варна бе домакин на поредното издание на международния франкофонски проект “Трансфронталиер” {socialbuttons}

За поредна година училище “Малкият принц” бе част от международния франкофонски проект “Трансфронталиер”, който събира деца от Франция, Белгия и България всяка година. Истински празник на спортсменството и френския език се проведе в Морската градина. В него се включиха четири варненски училища, както и специалните ни гости от френските градове Вилньов д’Аск, Орши, както и белгийския град Турне.

Община Варна посрещна чуждестранните делегации, като им подготви изключително богата и разнообразна културна програма през целия едноседмичен престой. Заключителното проектно събитие бе “мини” детска олимпиада, в която децата благородно премериха сили в дисциплините теглене на въже, щафетни игри и народна топка. Очакван от всички бе маратона, в който се включиха всички ученици, водени от президента на прокта г-н Фарид Укаид. Ден, изпълнен с емоции, спортни вълнения и нови приятелства!
До следващата франкофонска среща догодина в град Турне, Белгия!


Франкофонски проект "Трансфронталиер" - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога