bgzh-CNendekkrutrukuz

Посещение във Франкофонски център

4.3333333333333 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.33 (3 гласа)
Млади франкофони от Частно училище "Малкият принц"

Най-младите франкофони от училище “Малкият принц” посетиха за първи път Франкофонски център - Варна.{socialbuttons}

Петокласниците бяха посрещнати от екипа на Алианс франсез изключително топло и с радост се включиха в подготвените езикови игри. Учениците демонстрираха знанията си до момента и впечатлиха представителя на Френския културен център г-ца Стефани Дюмортие.

Младите френски стажанти Йорик и Марго приеха нашата покана да гостуват в “Малкият принц” в юбилейната 20 годишнина на училището. С много радост бе приета и новината, че стартира проекта “Евроразходки” по програмата “Еразъм +”, в който един от местните партньори е именно Алианс франсез.

Убедени сме, че доброто сътрудничество в областта на френския език ще продължи и през новата учебна година, с много общи проекти и разговори на езика на Екзюпери!


Посещение във Франкофонски център - 4.3 out of 5 based on 3 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога