bgzh-CNendekkrutrukuz

Всички можем да летим

08Сеп2014
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
"Всички можем да летим" с Частно училище "Малкият принц"

Арт галерия "Папийон" представя благотворителна изложба "Всички можем да летим" със съдействието на ученици на Частно училище "Малкият принц", ДЕБРА - България и Работилница за мечти "РАЗ ДВА ТРИ".

{socialbuttons}

На 10 септември /сряда/ талантите от школата по рисуване към училище "Малкият принц", както и други деца - приятели на галерията, ще подредят 30 рисунки в галерия "Папийон".

Благотворителната им кампания е част от акцията "Всички можем да летим" в подкрепа на "пеперудените" деца.

Арт галерия "Папийон" е първата точка от Звездната карта на училище "Малкият принц", което през 2015г. ще чества своя 20-годипен юбилей. Възпитаниците на Частно училище "Малкият принц" вече няколко пъти участват в подобни благотворителни прояви. Тъй като генетичното заболяване на "пеперудените деца" е рядко и непредвидимо, са необходими много средства за лечение и възстановяване. За това каним всички ученици, учители и родители да подкрепят малките художници и "пеперудените деца"

Експозицията от детски рисунки за благотворителна акция "Всички можем да летим" ще бъде достъпна за откупки на 10 и 11 септвември 2014г. от 10:00ч. до 19:00ч., като началната цена на всяка дсетска картина ще бъде 50 лв.
Очакваме Ви!


Сряда, 10.09.2014г. от 17:00ч.

Изложбена зала на галерия "Папийон"
Варна, ул "Драгоман" 12 /до Куклен театър/

Всички можем да летим - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога