bgzh-CNendekkrutrukuz

Бал с маски

28Мар2014

Бал с маски

 9381  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)

Възникналото събитие, бележещо края на Седмицата на Франкофонията, първоначално се роди като реплика на френския празник Mardi Gras. {socialbuttons}

Вече традиционният за училище "Малкият принц" бал с маски е очакван с нетърпение от всички ученици от прогимназията, както и от "дебютантите" от 4 клас. И тази година ни заля феерия от красиви бални костюми, изискани маски, много добро настроение и най-вече - танци! Специални гости на събитието бяха учениците от 3б клас, които украсиха залата с чудесните си проекти по книгата "Малкият принц" и така допълниха франкофонската атмосфера. За поредна година журито бе затруднено до краен предел в отличаването на участниците в бала.

За най-добър танцьор призовете бяха три: Елена Минчева и София Васеленко от 4 клас, както и Силвия Панайотова от 3б клас. Безапелационно въплъщението на Александра Спасова от 4 клас в Чарли Чаплин спечели "Най-оригинален костюм". "Крал и кралица на бала", както и възможността да закрият танцовото събитие с красив валс, грабнаха Татяна Кокаль и Никола Иванов от 4 клас. Поздравления!
До следващата година в Седмицата на Франкофонията! Когато пак за няколко дни училището ни ще се пренесе във Франция, ще извадим отново балните пантофки и ще се впуснем във вихъра на Франкофонията!

Снимки: Зорница Дудоленска

Бал с маски - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога