bgzh-CNendekkrutrukuz

Френската кухня

28Мар2014
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)

В Седмицата на Франкофонията седмокласниците се включиха с една от най-вкусните теми: Френската кухня. {socialbuttons}

Изкушени от “la haute cuisine” учениците приготвиха, представиха и разбира се, дегустираха плата от различни области във Франция. След гласуване за приготвените в домашни условия ястия, победители в днешния празник са Виктория Баждарова (“Целувки”) и Йоана Добрева (“Крем карамел”). Поощрителни награди получиха Кандела Кокаль (“Палачинки”) и Никола Кючуков (“Крем брюле”). И тъй като ястията са още по-вкусни когато са споделени с приятели, кулинарното събитие приключи с почерпка на малки и големи с френски лакомства.


Френската кухня - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога