bgzh-CNendekkrutrukuz

Суперпамет и фоточетене - Хит на лято 2013

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)

Радост, лекота и невероятен „глад“ да прочетат още...и още...дори през лятото, дори и по време на ваканцията! {socialbuttons} Това са емоциите, които споделиха участниците, завършващи последния летен курс по Фоточетене и Суперпамет. Освен с метода, приложен за книги и учебници, Александър Русев и Ариана Ансари направиха първи експерименти и за начина му на приложение върху компютърния екран. Поздравления за този успешен старт!

Каква дейност реализираха школите Суперпамет и Фоточетене през лятото?

Посрещнахме първите, смели, търсещи и креативни всезнайковци, които с устрем на изследователи се впуснаха в нови приключения за разгръщане на своите неподозирани способности. С готовност инвестираха лятно, ваканционно време, но за сметка на това, от сега предвкусват удоволствието - с малко усилия през учебната година, да постигат максимални резултати! Радват се, че са открили техники за бързо учене и така ще имат много свободно време за спорт и творчески дейности.

{socialbuttons}

Децата, които се довериха на методите на Пол Шийли, Игор Матюгин, Тони Бюзан повярваха в необятните възможности на човешкия интелект и разкриване резервите на личния потенциал по сугестопедичната методика на д-р Георги Лозанов. Ученето премина „без учене“, с игри, забавления -предизвикателства и песни. Създадоха се нови приятелства.

>Всичко това ще продължи и през новата учебна година чрез членство в „Клуб на Супермозъците“. Всеки последен четвъртък от месеца завършилите летните школи участници ще се събират заедно, за да актуализират и прилагат отново и отново методите, които се изучават в най-престижните университети по света, ще споделят впечатления си и своя напредък.

Така стартираме за първи път в училището „Клуб на Супермозъците“. Разбира се към него постепенно могат да се включат и нови участници от 9 до 15 годишна възраст, завършили школи Суперпамет и Фоточетене през учебната година или ваканциите.

Дейността на школите стартира отново през месец октомври. График за провеждането им ще обявим през м. септември. Всеки, който желае може да заяви участие за различни форми и нива месеци предварително, защото местата са ограничени.

Екипът на училището очаква първите 12 силно мотивирани, находчиви, гъвкави и креативни деца, които ще стартират на 1 октомври 2013г.

Суперпамет и фоточетене - Хит на лято 2013 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога