bgzh-CNenrutruk

Отлично представяне на НВО в 7 клас

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (10 гласа)
Отлично представяне на НВО в 7 клас - Частно езиково училище "Малкият принц"

Радваме се да споделим отличните резултати от Национално външно оценяване на учениците от 7. клас на Частно езиково училище “Малкият принц”.

Щастливи сме, че изпращаме в обществото и ЧПГ ”Антоан дьо Сент-Екзюпери“ хора с просветен ум и висок морал, доказващи личностното израстване, емоционалната интелигентност и социалните умения за общуване.

Седмокласниците постигнаха среден резултат по Български език и литература - 74.88 точки - с 14.64 т. над средното регионално ниво и с 20.27 т. повече от националното ниво. Средният успех по математика е 71.40 т., което е с 20.12 т. над регионалното ниво и 28.46 т. над националното.

Отлично представяне на НВО в 7 клас - Частно езиково училище "Малкият принц"

Поздравления за амбицията и постоянството на учениците, получили над 90 точки и на двата изпита: Йорданита Стоянова, Симона Иванова, Константин Колев, Моника Попова, Петромира Стоянова и Вероника Велина.

Аплодисменти за учениците, достигнали над 80 т. на националното външно оценяване: Велислав Димитров, Калоян Колев и Теодор Тодоров.

Чудесно представяне и на седмокласниците - Севестиан Гладкий и Теодор Тодоров, които постигнаха над 85 т., на изпита по английски език.

Оценяваме старанието и усилията на чуждестранните учениците, успели само за една учебна година да научат български език и да се представят достойно.

Аплодисменти и сърдечни благопожелания към всички ученици за чудесните резултати, системния труд и отговорно отношение в учебния процес!

Следвайте високи цели, смели мечти и бъдете добри хора! Гимназия “Екзюпери“ предлага на мотивираните млади хора, откриване на приятели за развитие и растеж, за най-добра академична реализация!
Специални благодарности на учителите - г-жа Диляна Тумбаркова по български език и литература, г-жа Десислава Гургурова по математика и г-жа Ани Иванова по английски език за системната подкрепа, настойчивост, всеотдайната отговорност и високия професионализъм!

Отлично представяне на НВО в 7 клас - 5.0 out of 5 based on 10 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога