bgzh-CNenrutruk

Английско лятно училище

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (9 гласа)
Английско лятно училище - Частно езиково училище "Малкият принц"

В края на учебната година, в Частно езиково училище “Малкият принц” учениците от начален етап са в се подготвят за явяване на Cambridge Young Learners English Tests - нива - Starters, Movers and Flyers.

Двуседмичната програма включва интензивна подготовка по формата на изпита, съчетана с атрактивни спортни и морски приключения по време на лагера в к.к. Златни пясъци. Организираните ролеви игри, задачи и проектни дейности позволяват на децата да придобият реални умения и компетенции, които превръщат ученето на езика в увлекателно и незабравимо преживяване.

Обучението продължава и в лятното училище, с интензивна работа върху четирите основни умения: четене с разбиране, писане, слушане, говорене. Радваме се на активното участие на учениците от втори, трети и четвърти клас в езиковия формат, който ежегодно гарантира отлични резултати на изпитите.
Пожелаваме Ви успех, малки лингвисти, на предстоящия изпит на 28 юни!

Английско лятно училище - 5.0 out of 5 based on 9 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога