bgzh-CNendekkrutrukuz

Ученик на месеца - февруари 2024

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Ученик на месеца - февруари 2024 - Частно езиково училище "Малкият принц"

Най-висок рейтинг по критериите на училището за месец февруари постигна Ева Тодорова, 5.а клас.

Частно езиково училище ”Малкият принц” номинира “Ученик на месеца” по критериите: високи учебни резултати, критично мислене, етично и толерантно поведение, висока социална активност и липса на отсъствия.

Поздравления, Ева! Как се чувстваш като ученик на месеца?
Много съм щастлива! Много се старах и силно исках да бъда избрана за ученик на месеца. Доволна съм, че усилията ми са забелязани и ще продължавам така и за напред. Заслугата за тази награда е и на моите учители, на които Благодаря!

Какъв е твоят принос в училищната общност?
Представям класа си в училищния парламент и за мен това е голяма отговорност. Участвам активно в благотворителните каузи на училището. Представих достойно училището си на олимпиади по български език и литература, география и математика, като се класирах за следващ кръг и на трите олимпиади. Имам много медали от състезания по математика.

Какво искаш да знаят другите за теб?
В свободното си време обичам да рисувам и да играя тенис на корт. С голямо удоволствие ходя и на школа по актьорско майсторство, на която надграждам уменията си! От зимните спортове обичм ските. Любими са ми вечерите във вкъщи, когато със семейството ми играем настолни игри.

Кой е твоят любим учебен предмет/учител?
Повечето предмети ми харесват, защото научавам нови и интересни неща! Любимият ми учител е Деси Гургурова, която е винаги до мен и ме подкрепя!

Какво те радва/вдъхновява?
Вдъхновявам се от книгите, които чета. Те разкриват пред мен нови, непознати светове. Рисуването също ми носи вдъхновение и радост и изпитвам голямо удоволствие докато рисувам.

Кои са твоите предизвикателства?
Да продължавам да се справям добре в училище и в спорта, и да не се отказвам въпреки трудностите които срещам, а да се справям с тях и да продължавам напред.

Коя е професията на твоите мечти?
Мечтая да бъда актриса и моден дизайнер.

Какво за теб е приятел?
Приятел е човек, който е до теб в щастливите и в трудните моменти и те подкрепя. Приятелството прави живота по-хубав!

Кой е твоят любим цитат от книжката "Малкият принц"?
„Всички възрастни хора са били деца, макар че малцина от тях го помнят” и „Ти ставаш отговорен завинаги за това, което си опитомил”.

Благодарим ти, Ева!
Пожелаваме ти страст и целеустременост за постигане на твоите мечти!

Ученик на месеца - февруари 2024 - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога