bgzh-CNendekkrutrukuz

Бъди активен

02Окт2023

Бъди активен

 528  

4.6 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.60 (5 гласа)
Бъди активен - Частно езиково училище "Малкият принц"

Отбелязваме заедно Европейски ден на спорта в училище “Малкият принц”

Следвайки мотото “Спорт #БезОтпадъци”, през цялата седмица, учениците от Частно езиково училище “Малкият принц” се включиха в най-разнообразни спортни предизвикателства и дискутираха теми за опазване на околната среда. Във всяка класна стая има ръчно изработени кутии за събиране на капачки и хартия и всяка година участват в акции за предаването им. В последния ден на септември, заедно с гимназистите от Частна профилирана гимназия “Антоан дьо Сент-Екзюпери”, учениците събраха и предадоха 25 кг. капачки, както и 5 кг. стотинки.

По време на активната седмица, в часовете по спорт, за децата се организираха турнири по народна топка, футбол и състезания в различни щафетни игри. По време на големите междучасия и отдих, мериха сили в лекоатлетическите дисциплини: дълъг скок, бягане с препятствия, отборна щафета. Учениците спортуваха с богата програма от интензивни комплексни упражнения, а в часовете по танци, тренираха движенията за организирания флашмоб. С динамичния танц се раздвижиха и малки, и големи ученици, както и целият екип на училище “Малкият принц”.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога