bgzh-CNendekkrutrukuz

Вдъхновяваща среща в “Приказната градина”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Вдъхновяваща среща - Частно езиково училище "Малкият принц"

На гости в Частно езиково училище “Малкият принц” дойде Жени Костадинова.

Още в началото на учебната година, малките ученици от втори, трети и четвърти клас преживяха интересна и вълнуваща среща. Посети ни авторът на детските книги "Приказната градина", "Пита", "Алекс и Вълшебния замък" - г-жа Жени Костадинова. Тя е журналист, поет и основател на Арт-Къща с музей "Куклите". Писателката представи всяка една от своите книги, сътворени с много обич, и потопи децата в своя вълшебен свят. Приказната градина, в която “влязохме” бе изпълнена с ежедневните добри чудеса на любовта и грижата, на благостта и красотата. Истории за единството и разбирателството между хората, за доброто и красивото във всеки човек. Децата научиха, че чудесата са навсякъде около нас, стига да отворим сърцето си.

Много мъдрост и извлечени поуки, разказани по детски, също толкова интересни и ценни и за възрастните, които да погледнат отново света с чистия поглед на детето. Докоснати от чудните истории с поука и прекрасните илюстрации, малките читатели избраха книжки, които да четат с интерес.

Благодарим от сърце на г-жа Костадинова и пожелаваме много творчески вдъхновения! До нови срещи!

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога