bgzh-CNendekkrutrukuz

Ново начало 2023-2024

18Сеп2023

Ново начало 2023-2024

 1021  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Отлични резултати на изпитите по английски език - Частно езиково училище "Малкият принц"

Отново заедно в 15-тия ден на септември с учениците на Частно езиково училище “Малкият принц”.

Училищният звънец посрещна малки и големи за едно ново начало на любознателност, креативност и приятелство през учебната 2023-2024 година в Частно езиково училище “Малкият принц”. Тържественото откриване в двора на училището развълнува родители, учители и ученици, които подготвяха сърцата си за среща дни преди събитието.

Първият учебен ден започна с влизането на знаменосците и звученето на българския химн, последвани от приветственото слово на г-жа Татяна Петрова, директор, основател и вдъхновител на училището, за поредната съвместна година. Година на порастване и ново утвърждаване на идеите, философията и традициите на Образователен модел “Малкият принц”, създаващ Личности на успеха!

Празникът продължи с изява на всеки един от класовете, подготвили с песен, танц или стихотворение и позираха за снимка със своите учители.

Тържествено бяха връчени езиковите сертификати на учениците, които ги заслужиха, благодарение на знанията си по английски, руски и френски език, натрупани с много труд и постоянство през изминалата учебна година.

Смелите първокласници гледаха с любопитни очи всичко около себе си, а класните ръководители с любов и грижа ги насърчаваха в новата им роля на ученици. По традиция, те получиха ключа на знанието от своите по-големи съученици със специално пожелание в шекспиров стил. За първи път първолаците прекрачиха прага на своята класна стая, където бяха посрещнати с прекрасна погача и мед. Там ги очакваха техните първи буквари - на български, на английски и на руски език. Заедно с ограмотяването по български език и литература, децата от първи клас започват обучението си с 3 букварчета, напълно възможно и лесно в етапа на бурно развитие на тяхната сензорика.

На добър час в новата учебна 2023-2024 година! Нека бъде здрава, успешна и вдъхновена, изпълнена със смели мечти, добри приятелства и преодолени с усмивка предизвикателства!

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога