bgzh-CNendekkrutrukuz

Ученик на месеца - май 2023

4 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.00 (4 гласа)
Ученик на месеца - май 2023 - Частно езиково училище "Малкият принц"

Най-висок рейтинг по критериите на училището за месец май постигна Денис Фейзулов от 7.а клас.

Частно езиково училище ”Малкият принц” номинира “Ученик на месеца” по критериите: високи учебни резултати, критично мислене, етично и толерантно поведение, висока социална активност и липса на отсъствия.

Поздравления, Денис! Как се чувстваш като ученик на месеца?
Чувствам се изключително щастлив, горд и най-вече благодарен за възможността да покажа потенциала си! Благодаря, че повярвахте в мен!

Какъв е твоят принос в училищната общност?
Старая се ежедневно да давам най-доброто от себе си, да помагам и подкрепям своите съученици. Вярвам, че нашата мисия е винаги да бъдем водени от доброто в сърцата си.

Какво искаш да знаят другите за теб?
Бих искал другите да знаят, че с добре утвърдени базисни знания, възпитание, култура и правилна мотивация всички ние сме способни да постигнем своите мечти и цели. Както е казал самият Антоан дьо Сент-Екзюпери ”Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.”

Кой е твоят любим учебен предмет?
Аз уважавам всички учебни предмети, но изпитвам най-много радост и гордост от себе си, докато се упражнявам или уча по математика и физика.

Какво те радва/вдъхновява?
Радват ме моите лични успехи и постижения, които надминават и собствените ми очаквания. Положих много старание и съм щастлив, че трудът ми беше възнаграден. Вдъхновяват ме също моите учители и приятели.

Кои са твоите предизвикателства?
За мен през тази учебна година най-голямото предизвикателство беше българският език. Радвам се, че с помощта на своите учители, които ежедневно ме окуражават, се чувствам все по-уверен в знанията си.

Коя е професията на твоите мечти?
Моята мечта е да изучавам безкрайната Вселена и се надявам Астрофизик да е моята бъдеща професия.

Какво за теб е приятел?
Според мен приятелството е много добре обяснено от Марк Твен, който казва, че “Ролята на приятеля е да застане на твоя страна, когато грешиш, защото почти всеки би го направил, когато си прав.”

Кой е твоят любим цитат от книжката "Малкият принц"?
Любимият ми цитат е “Времето, което си изгубил за своята роза, я прави толкова специална.”

Благодарим ти за споделената емоция от заслуженото отличие, Денис! Пожелаваме ти магията на необятния Космос да бъде вдъхновение за смело преследване на твоите цели и мечти!

Ученик на месеца - май 2023 - 4.0 out of 5 based on 4 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога