bgzh-CNendekkrutrukuz

Приложно изкуство

17Май2023
4.2 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.20 (5 гласа)
Приложно изкуство - Частно езиково училище "Малкият принц"

Учениците от училище “Малкият принц” показват своите произведения на изкуството с традиционна изложба.

На 9 май бе открита Годишна изложба “Пластика и приложно декоративно изкуство” с участието на ученици от начален и прогимназиален етап. В изработването на творбите са използвани материали и техники, съобразени с учебната програма по предмета технологии и предприемачество. Учим талантливите деца да бъдат иновативни, активни и инициативни.

Учениците прилагат практически и творчески опит от наученото през цялата учебна година в областта на проектирането и конструирането, техниката и технологиите. Работят в екип или самостоятелно като използват различни инструменти за ръчна обработка на глина, текстил, метал, дървесина за моделиране, бродиране, тъкане, плетене, плъстене на вълна, изработване на пана, картини и други.

Изложбата е позиционирана в централния корпус на училището и ще остане там до 18 май, за да впечатлява ученици, учители и гости с креативността, въображението и сръчността на учениците.

Вижте творчеството на децата ТУК.
Приложно изкуство - 4.2 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога