bgzh-CNendekkrutrukuz

Слънчева система

20Апр2023
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)
Слънчева система - Частно езиково училище "Малкият принц"

Цветове, форми, движения, QR кодове, светлина… Това са част от характеристиките на проектите “Слънчева система” на четвъртокласниците от Частно езиково училище ”Малкият принц”.

Всичко започна преди месец, когато през виртуалните класни стаи четвъртокласниците получиха задание, свързано с проектни дейности по човекът и природата. Решенията за “показавне” на Слънчевата система, изпълнението, креативните подходи - бяха част от ежедневиено на деца и учители.

Проведе се дискусия с отбори, които обсъждаха теории и твърдения, свързани със Земята, Луната и други небесни тела.

Слънчева система - Частно езиково училище "Малкият принц" Всеки ученик представи допълнителна информация за Слънчевата система. Предизвикателствата бяха в посока от деца към деца. Изобилстваха интервюта с бързи въпроси и отговори, използване на QR кодове, откриване на липсващи пръстени на планети, “дирижирано намаляване“ на размерите на някои небесни тела.

Наситеност от емоции, учене чрез игри, труд, вдъхновение, удовлетвореност от проектната дейност - все “видими” резултати, запечатани чрез снимки. ов към знанието, вълнуващи приключения и открития в света на науката!

Слънчева система - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога