bgzh-CNenrutruk

Празникът Математическо състезание "Малкият принц"

4.7272727272727 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.73 (11 гласа)
Празникът Математическо състезание Малкият принц - Частно езиково училище "Малкият принц"

В слънчевото празнично утро Частно езиково училище и детска градина “Малкият принц” посрещна смели математици, провокирани да разкрият своя красив ум.

Днес, на първи април, ден на шегата, но не на шега, при нас се проведе за 17-ти път Математическо състезание "Малкият принц" - празник на детската креативност, логическо мислене и творческо въображение. Тази година надпреварата е посветена на началото - 30 години от създаването на Частна детска градина и училище “Малкият принц”, а по-късно и гимназия “Екзюпери”.

Традиционното състезание кани приятели на “Малкият принц” - даровити деца с високо ниво на умения за възприемане, осмисляне, творческо въображение и решаване на практически задачи. Ние провокираме воля и характер, като създаваме подкрепяща среда за проявление на математически заложби, насърчаваме смелостта на млади таланти.

Благодарим на 11 партньорски институции от цяла България, които приеха предизвикателството да организират състезанието и да бъдат приятели на “Малкият принц”.

Според регламента, на 7 април 2023 г. ще публикуваме задачите и верните отговори на страницата на училището www.TheLittlePrinceSchool.com. Резултатите на всички участници и отличените състезатели ще бъдат обявени на 21 април 2023 г.

Благодарим за любезното съдействие на РУО - Варна, ВВМУ “Н. Й. Вапцаров” и Българска асоциация на частните училища. Медиен партньор e Moreto.net.

Празникът Математическо състезание "Малкият принц" - 4.7 out of 5 based on 11 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога