bgzh-CNendekkrutrukuz

Коледен мюзикъл

23Дек2012

Коледен мюзикъл

 5857  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)

В навечерието на 200-та годишнина от издаването на приказките на Братя Грим, децата от начален курс на училище „Малкият принц” представиха Коледна феерия от песни, музика и танци, по мотиви от „Рапунцел”.

{socialbuttons}

Малките актьори поднесоха историята за красивото момиче с невероятно дълги златни коси изключително вълнуващо, с индивидуални и хорови вокални изпълнения, сложни танцови фигури и майсторска актьорска игра. Като главни действащи лица на мюзикъла се изявиха: Виктория Пантелеева и Леа Райкова в ролята на Рапунцел, Дебора Симеонова и Мария-Тереза Ганева в ролята на Готел, Веселин Димитров и Мартин Климентов в ролята на Флин, и Ангел Кьосев в ролята на Хамелеонът Паскал.

Чрез магията на танцовото изкуство на сцената разцъфваха вълшебни цветя и приказни растения, нахлуваха разбойници и градска стража, политаха чудни фенери в нощното небе. Всяко дете се превъплъти в ролята на своя герой, и с огромно желание, ентусиазъм и творчески порив се включи в завладяващия мюзикъл. И както всяка приказка със щастлив финал, представлението завърши с чуден бал, и разбира се, с идването на Дядо Коледа, когото всички поздравиха с любимите си коледни песни.


Коледен мюзикъл - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога