bgzh-CNendekkrutrukuz

Онлайн математическо състезание “Малкият принц” 2021

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (11 гласа)
Онлайн математическо състезание - Частно училище "Малкият принц"

От 15 март 2021 г. стартира записването за Математическо състезание „Малкият принц”.

Петнадесетото поред и второ онлайн издание ще се проведе на 17 април, събота, за деца от подготвителни групи/класове и ученици І – ІV клас за учебната 2020-2021 година. Математическото предизвикателство се провежда под егидата на РУО-Варна и ВВМУ „Н.Й. Вапцаров”.

За пореден път ще провокираме децата да покажат своята креативност, логическо мислене и творческо въображение, сред уюта на домашната обстановка. За децата от подготвителните групи/класове задачите ще бъдат представени от учител, чрез видеозапис на условията. Преди старта на състезанието, всеки участник трябва да се запознае с “Кодекс на честта”, с обещанието да разчита единствено на своите заложби и таланти. Да покаже най-доброто от себе си, да спазва принципа за честно състезание, работи самостоятелно и не търси чужда помощ при решаване на задачите.

Формулярите ще бъдат достъпни през целия ден на 17 април 2021 година, като всеки участник може да решава задачите в удобно за него време. Всеки състезател ще получи сертификат за участие, а заелите призови места - ваучери за школите "Фоточетене", "Суперпамет", "Интелект", "Мисловни карти".

Аплодираме всички смели математици, които ще се включат в Математическо състезание “Малкият принц” с увереност, упоритост, съзнателност и самостоятелност на 17 април 2021 година! Очакваме Ви!

Регистрация на участник

Регламент на състезанието

Онлайн математическо състезание “Малкият принц” 2021 - 5.0 out of 5 based on 11 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога