bgzh-CNendekkrutrukuz

Интересен и запомнящ се час!

28Окт2020
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Интересен и запомнящ се час! - Частно училище "Малкият принц"

„Приложението на материалите е невъзможно без знания и умения за тяхната обработка“

Час по Технологии и предприемачество подбуди интереса на учениците от VI и VII клас на Частно езиково училище „Малкият принц“. Нестандартното провеждане на часа предизвика любопитството на младежите с практическата си насоченост на тема: Основни способи, инструменти и приспособления за ръчна и машинна обработка на метални материали.

Учениците бяха заинтригувани от професионализма на ас. Добромир Йовков от учебна работилница на катедра „Кораборемонт“ на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“.

Учителка Ваня Шиячка помогна на своите ученици да се докоснат до приложни знания и техники, които ще оставят траен спомен в съзнанието на любопитните прогимназисти.

Интересен и запомнящ се час! - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога