bgzh-CNendekkrutrukuz

Празник на Франкофонията - “Париж в миниатюри”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)
Празник на Франкофонията - Частно училище "Малкият принц"

Традиционно в средата на месец март пулсът на училище “Малкият принц” затуптява по “френски”.

Вече 25 години ученици и учители отбелязват Празника на Франкофонията - изложби, срещи във Френския културен институт, кулинарни предизвикателства, състезания по петанк, представления на френски език …

Тази година празникът е по-различен заради създалата се ситуация в целия свят, но малките франкофони от пети клас се потрудиха вкъщи, за да Ви пренесат в столицата на най-красивия език! Креативните им идеи и сръчни ръчички сътвориха “Париж в миниатюри”. В юбилейната година на Франкофонията, ние - учители и ученици от “Малкият принц” ще се опитаме да Ви “заразим” с нашия вирус - любовта към френския език и култура!

Bon voyage à Paris ! Bonne fête de la Francophonie !

Празник на Франкофонията - “Париж в миниатюри” - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога