bgzh-CNendekkrutrukuz

Oткрит урок на първи клас

02Ное2012
4 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.00 (1 глас)

Първият открит урок на IA и IБ клас на 12 и 13.11.12г. събра в класните стаи многобройни гости - родители, учители и приятели. Учениците от IA клас смело преодоляха изпитанията в замъка „Езикознай“ и откриха тайната на Малкият Принц. Безстрашните първолаци от IБ клас направиха забавно пътешествие със своя приятел Знайко и спечелиха неговите аплодисменти. {socialbuttons} Най-малките ученици от Частно Езиково Училище „Малкият принц“ убедиха всички гости, че „Да си първокласник - то не е шега“.


Oткрит урок на първи клас - 4.0 out of 5 based on 1 vote
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога