bgzh-CNendekkrutrukuz

С грижа за добрата усмивка

31Окт2023

С грижа за добрата усмивка

 126  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
С грижа за добрата усмивка в "Малкият принц"

Седмицата на топлите и мили гостоприемства продължава в първа група “Приятелство”.

На гости ни бяха семейство Йованови, родители на Габриел, които споделиха за своя избор на професионален път - грижа за добрата усмивка.

Първите приятелства започнаха с четенето на интересните и забавни истории на “Мими и чистите зъбки”, пакостниците “Чук и Пук” и техните поразии по детските зъбки. С любопитство възприеха любимата на всички деца, приказка за Феята на зъбките. Забавно и весело бяха представени всички “досадни” за децата неща, свързани с грижата за зъбките по занимателен и приключенски начин.

От своя страна семейство Йованови бяха поканили и няколко животинчета, които позволиха на децата да упражнят научените съвети. Старателно бяха почистени зъбите на най-новите за децата приятели, играчките - крокодилче, тигърче и кравичка. В края на деня, за добре свършената работа и показани чудесни резултати, всяко дете получи тематична книжка, дентален сет с пособия за поддържане на зъбките, за да развиват уменията си, докато играят.

Родителите на Габи от своя страна споделиха: “Искрено сме възхитени от малките приятелчета”. Децата са изключително интуитивни, енергични и комуникативни. Надяваме се, че сме успели да дадем насока за утвърждаване на положителните навици за поддържане на денталното здраве на нашите деца”.

Благодарим Ви семейство Йованови за това, че подарихте от времето, усмивките, опита и обичта си на децата!

С грижа за добрата усмивка - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Още по темата

Предстоящи събития

 • 03 Дек 2023
  Олимпиада по математика 4-12 клас - общински кръг от 09:00ч. до 13:00ч.

 • 14 Дек 2023
  "Аз, природата и светът" Цял ден

  Състезание на СБНУ за ученици 1.-4 клас

 • 20 Дек 2023
  Коледно тържество на детска градина "Малкият принц" от 10:30ч. до 11:30ч.

 • 03 Дек - 20 Дек
 • 20 Дек - 25 Дек
 • 25 Дек - 26 Ян
 • 19 Фев - 02 Мар