bgzh-CNendekkrutrukuz

Владислав Станев

Владислав Станев - Частна детска градина "Малкият принц"

Училище “Малкият принц” играе важна роля в изграждането на човека, който съм сега.

Владислав Станев е възпитаник на “Малкият принц”, продължил овразованието си в Bromsgrove School, Англия. Студент по икономика в University of Warwick. През 2016 г. заслужено е класиран на първо място в списък от 100-те най-обещаващи студенти на 10-те най-добри университети във Великобритания, които намират развитието си в сферата на финансите. Този списък се публикува всяка година и в него, както посочва eFinancialCareers, са включени най-впечатляващите 21-годишни младежи, които започват работа в банковото дело.
Ето и какво разказа в интервю за специалното издание на “Малкият принц” - “30 години! 30 интервюта! 30 личности на успеха!”:

Представете се като личност, творчески път, настояща реализация

Завърших висше образование във Великобритания и водих своите стажове в компании като Morgan Stanley и BNP Paribas. Няколко години работих в сферата на финансите, но винаги съм имал стремежа да започна нещо свое. Прекарах последните 3 години в развитието на компания за данни за трениране на AI модели. В началото на миналата година реших, че е време за нещо ново. В момента разработвам нова компания в сферата на технологиите и живея в Лондон.

Колко години бяхте част от училищната общност на Частно езиково училище и детска градина "Малкият принц" и IT гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери"?

Единадесет незабравими години!

Споделете спомени, мисли, емоции и чувства, които и днес вълнуват сърцето Ви.

Детските спомени и първите години в училище винаги ще бъдат с мен. Винаги ще имам само топли чувства към училището, учителите, съучениците ми тогава и цялото ми прекарано време там. Запознах се с някои от най-близките ми хора в класната стая и училището играе важна роля в изграждането на човека, който съм сега.

Кои от ценностите и качествата на “Малкият принц” споделяте в живота си?

Устрем и качеството да си истински добър човек, да помагаш, да си уважителен и да си човек, на който други могат да разчитат.

Бихте ли отправили поздрав, идея, послание за 30-годишнината на "Малкият принц"?

Спомням си, когато празнувахме 10 години. Нека да празнуваме още 30, а защо не и повече?
Честит празник!

Още интервюта!