След нас:

Чета с любов

Чета с любов - Частно училище "Малкият принц"

Революционна система за разкриване на потенциала на ума и човешките резерви.

Сугестопедията събира в себе си любов, свобода, увереност, огромен материал, внимание и към детайла, и към цялото съдържание, духът на класическото изкуство и естетиката. Единствената система, която е разгадала и използва златното сечение в обучението на децата.

Поради тази причина направихме сугестопедията част от нашето ежедневно преподаване в училище.

От 10 години ученици от начален етап се ограмотяват по тази система от водещи педагози и сертифицирани преподаватели – сугестопеди.

Обучението по четене чрез сугестопедичната система в училище продължава по адаптиран и иновативен начин традициите на утвърдената от ЮНЕСКО най-добра образователна методика.

Защо го правим?

Вярваме, че сугестопедията разкрива резервите на детската личност, на потенциала на ума. Освен споделените в научната литература от 70-те години доказателства, ние проведохме осемгодишно самостоятелно изследване над процесите и развитието на учениците ни, които учат по тази система. Споделихме високите резултати в научните среди и обществото. Заставаме категорично зад направените изводи – децата постигат с лекота високи учебни резултати като работят мотивирано, с желание и с много усмивки.

Ние, като учители и родители, сме хората, които ще подкрепим децата по пътя им като успешни, щастливи хора - творци.

Чрез използване на сугестопедична педагогическа система ние ще ограмотим децата да четат само за три седмици, ще им вдъхнем любов към словото и книгата, любов към ученето.

  • Последни събития
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • Иновативно училищеГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога