• Школа "Фоточетене за деца"

  Иска ли Ви се да четете една книга или учебник само за определени минути и не въпреки, а именно поради това да запомняте повече и по-трайно?!

 • Школа "Мисловни карти"

  Питали ли сте се как да възприемате и да запомняте огромния поток от информация, който ежедневно, ежеминутно е около вас?

 • Пет техники за учене на текст

  Замисляли ли сте се как учите? Или това е нещо естествено? Съвсем не е така. Ученето не е просто „слушане” и „четене”. Вероятно ще се съгласите. Замисляли ли сте се защо забравяте?

 • Школа "Суперпамет"

  Случвало ли Ви се е да чувате реплики от типа ”Утре имам тест с 10 задачи, 20 подусловия, 30 дати. Нищо не помня !”. Ако е така, следва въпросът как да увеличим капацитета на паметта?

Сугестопедично ограмотяване за шестгодишни деца

Оценете
(21 гласа)
Сугестопедично ограмотяване за шестгодишни деца в Частно Училище "Малкият принц"

Готови ли сте за училище? Четенето - лесно и интересно! Курсът по ограмотяване се реализира по сугестопедична педагогическа система на проф. Георги Лозанов.

Именно методът, чрез който децата се учат да четат, донася признанието на сугестопедията като най-добра образователна система призната от Юнеско.

Използват се оригиналните табла и буквар от Георги Лозанов. Неусетно, чрез игри, песни и забавни упражнения децата прочитат. А желанието им да правят това остава…за цял живот.

Сугестопедично ограмотяване на бъдещи първокласници за деца, завършили 4. група или подготвителен клас.

График и условия за провеждане:
Брой часове: 30, цена: 180 лева
Дати: 19.06 до 07.07 (от 09:00ч. до 10:00ч.);

Прочетена 13046 пъти Последно променена в Петък, 26 Май 2017 14:46
Сугестопедично ограмотяване за шестгодишни деца - 4.6 out of 5 based on 21 votes
Веселина Дамаскова

Казвам се Веселина Дамаскова. В училище „Малкият принц” ….точната дума не е работя или трудя, а творя, играя, забавлявам се и вдъхновявам като начален учител.

Вижте още

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.