bgzh-CNendekkrutrukuz

Нови успехи за четвъртокласниците на “Малкият принц”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Нови успехи за четвъртокласниците - Частно училище "Малкият принц"

Броени седмици преди Националното външно оценяване, учителите на четвъртокласниците споделят за отговорността на децата в подготовката им и радостта от тяхното личностното развитие и израстване.

Призови места, медали, награди и отличия съпътстват изявите на четвъртокласниците от “Малкият принц” през целия начален етап на обучение. В състезанията на Съюза на българските начални учители, на Сдружението на учителите филолози “Любословие”, в национални литературни конкурси децата показват висока писмена грамотност и езикова култура. В математическо състезание ”Малкият принц” заслужено заемат места на почетната стълбичка, а в две поредни години отборно и индивидуално защитават българската чест на финалите на Международното състезание “Математика без граници”

На последната олимпиадата “Знам и мога” 28 деца се класират за областен кръг, а 6 ученици достигат и до областния кръг на олимпиадата по математика.

Отлични знания и високо ниво на езикови компетенции показват учениците на изпитите по английски език към Cambridge University. В края на втори клас, на ниво Starters, 50% от явилите се покриват изпита с отличие, а на ниво Movers - над 60% -”Pass with merit”.

https://www.thelittleprinceschool.com/school/news/910-evropeiski-den-na-ezicite-2018

С многобройните отличия по изобразително и танцово изкуство, младите таланти закономерно имаха шанса да представят изложба и танцов спектакъл “Духът на България” в Европейския парламент в Страсбург.

Наградите от спортни и танцови конкурси у нас и в чужбина, изпълват стената на славата - израз на нестихващ дух и стремеж към победа. Един достоен випуск, който през месец май ще завърши начална образователна степен и ще впише своите имена с достойнство в книгата на честта.

Вдъхновителите на тези успехи са учителите - новатори, творци, автори на учебници - Живка Марина и Иваничка Димитрова. Изпращайки четвърти випуск в училище “Малкият принц”, те се радват на признателността на осмокласниците и абитуриентите от IT Гимназия “Екзюпери”.

С трепет и вълнение, любимите учители подготвят сърцата си за среща с новите първокласници - умни, любознателни, търсещи деца на новото време.

Нови успехи за четвъртокласниците на “Малкият принц” - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога