Предстоящи събития

 • 03 Дек 2020
  Онлайн презентация "С предпазен колан на задната седалка" от 12:00ч. до 12:40ч.

  За учениците от III клас

 • 04 Дек 2020
  Онлайн презентация "С предпазен колан на задната седалка" от 12:00ч. до 12:40ч.

  За учениците от I клас

 • 04 Дек 2020
  Онлайн презентация "С предпазен колан на задната седалка" от 13:00ч. до 13:40ч.

  За учениците от II клас.

 • 03 Дек - 04 Дек
 • 21 Ян - 14 Фев
 • 19 Фев - 26 Фев
 • 27 Фев - 04 Мар
 • Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • Франкофония
 • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Тренинг за родители “Умения за комуникация”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Тренинг за родители - Частно езиково училище "Малкият принц"

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Уважаеми родители, каним Ви на 23.02, събота, от 10:00 часа в х-л Черно море, зала "Одеса" на втория за тази учебна година тренинг – „Умения за комуникация“

Когато се сблъскваме със зацикляне и повторяемост на ситуации, в които ние самите преживяваме, но и прилагаме отхвърленост, осъдителност, критичност и крайности във взаимоотношенията, то ние участваме активно в поддържането на това случване около себе си. Усещането за дискомфорт изчерпва не само взаимоотношенията, в които се намираме, но и собствените ни стратегии за справяне и личностен ресурс. Общуването е залегнало в нас от възпитателните модели, които нашите собствени родители са прилагали спрямо нас, както и от взаимоотношенията, които ние сме наблюдавали в първичните семейства, от които произлизаме. Много често това се превръща в дълбок автоматизиран процес. Ние се движим почти на автопилот в житейския си път, сблъсквайки се именно през собствените си модели един спрямо друг. Понякога усещаме и знаем, че нещо не е наред и точно къде е грешката, но нямаме отговор на въпроса „Как да променя ситуацията?“.

Замисляли ли сте се, че е по-лесно не да очакваме светът ни да се подобри, а нашата перспектива в него може да подобри коренно преживяването ни към другите и за самите нас? В този тренинг ще направим точно това – ще дадем нова перспектива. Групата е изключително благодатно място, за да може всеки един да види пъстротата от различни гледни точки и визия за света и взаимоотношенията.

Уважаеми родители, заповядайте на този тренинг, за да имате възможността да видите взаимоотношенията си през общуването от една нова позиция. Да се почувствате по-свободни, по-информирани и по-разбиращи за това, което се случва край Вас. Напрежението, неразбирането и конфликтите могат да бъдат трансформирани в лекота, яснота и спокойствие в общуването. Знанието, с което разполагаме за нас самите и за другите, е сила! Пътят на познанието към себе си е път, по който ще продължат и децата ни! Нека им оставим в наследство силата на знанието за себе си и дръзновението и вдъхновението да влизат в преживявания, за да трупат най-ценното – опитност!

Тренинг за родители “Умения за комуникация” - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Подобни събития