bgzh-CNendekkrutrukuz

Седмица с френски нюанс

19Окт2018
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Седмица на вкуса - Частно училище "Малкият принц"

След успеха на Седмицата на вкуса, франкофонските събития в Частно езиково училище “Малкият принц” продължиха и в следващите дни

В началото на седмицата се проведе церемония за връчване на езиковите сертификати DELF Junior et Scolaire от юнската изпитна сесия. Ишита Котари и Никола Христов с гордост приеха първия си официален документ, който удостоверява знанията им по френски език. Щастливи от показаните високи резултати и мотивирани за достигане на следващите нива, учениците бяха аплодирани от семействата си и гостите на събитието.

С голямо вълнение най-малките франкофони на нашето училище приеха поканата на Alliance française Varna и посетиха центъра със своите учители в петъчния следобед. Екипът на Франкофонски център посрещната топло петокласниците и ги предизвика да споделят първите си думи на френски език. Директорът г-жа Милена Ангелова разказа за дългогодишната история на центъра и организираните дейности в областта на чуждоезиковото обучение и културата. Емоционална бе и срещата с г-н Ерик Перотел - аташе по сътрудничество към Френския културен институт в България. Малките ученици засипаха с въпроси г-н Перотел, който сподели с тях своето мнение за България, Франция, музиката, спорта и още много други теми. С пожелание за скорошни нови съвместни срещи се разделиха малките франкофони с екипа на центъра!

Седмица с френски нюанс - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога