bgzh-CNendekkrutrukuz

XI Математическо състезание "Малкият принц"

4.28 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.28 (25 гласа)
Математическо състезание - Частно училище "Малкият принц"

Над 600 участници с нетърпение и вълнение се включиха в XI Математическо състезание “Малкият принц” - празник на детската креативност, въображение и творчество.

333 деца от подготвителни групи и класове и техните родители бяха приветствани от водещите и заредени с настроение от вокална група “Малкият принц”. Добросърдечни и позитивни квестори - учителите от нашия звезден екип, приемаха с усмивка децата, като приятели на Малкия принц.

Най-развълнувани бяха бъдещите първокласници, за които състезанието е първото предизвикателство за изява на математически заложби, таланти и дарования. С радост поздравихме смелите участници, които с ентусиазъм се впуснаха да решават задачите с практико-приложен характер, според най-новите тенденции, съответстащи на Европейската образователна рамка.

Поздравяваме новаторите - участници в първото дистанционно издание на Математическо състезание “Малкият принц” - повече от 200 деца от София, Пловдив, Бургас, Балчик, Карнобат, Враца, Стара Загора, Ямбол…

Резултатите от класирането ще бъдат обявени на 10 май, а награждаването на участниците с призови места ще бъде на 30 май.

Благодарим на всички деца, родители и партньори за доверието и неповторимата емоция!

Резултати и класиране можете да видите тук:

Резултати подготвителна група/клас
Резултатите на първи клас
Резултатите на втори клас
Резултатите на трети клас
Резултатите на четвърти клас

Наградени участници от XI Математическо състезание "Малкият принц"

Наградени участници

Резултатите на участниците от други градове могат да бъдат получени от съответната образователна институция, провела състезанието.

Задачи и отговори можете да видите тук:

Задачи и отговори на подготвителен клас
Задачи и отговори на първи клас
Задачи и отговори на втори клас
Задачи и отговори на трети клас
Задачи и отговори на четвърти клас

XI Математическо състезание "Малкият принц" - 4.3 out of 5 based on 25 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога