bgzh-CNendekkrutrukuz

Европейски ден на езиците и сертификати Кеймбридж

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (7 гласа)
Частна детска градина

Днес ученици и учители от ЧЕУ “Малкият принц” и ЧПГ “Антоан дьо Сент-Екзюпери” по традиция отбелязахме Европейския ден на езиците.

{socialbuttons}

Започнахме с малък експеримент - на колко езика можем да се поздравим. Оказа се, че освен изучаваните в училище английски, руски, френски и немски език, можем го направим и на полски, турски, италиански, испански и много други езици.

След това специалният ни гост - г-жа Светла Мавродиева, консултант на Cambridge English Language Assessment за България, представи високите нива на изпитите на Кеймбридж и новата скала за оценяване, както и предимствата, които тези сертификати дават при кандидатстване в университет или търсене на работа, а по-малките ученици се запознаха с изпитите за деца. Накрая всички ученици чуха приветствието на генерален директор на Кеймбридж и тези 55 от тях, които вече са приели предизвикателството да покорят всички нива, получиха езиковите си сертификати за изпитите Young Learners - Starters, Movers and Flyers, KET, PET, FCE и CAE, на които се явиха в края на миналата учебна година. Разделихме се с пожелание за още по-високи резултати на изпитите през тази година.

Европейски ден на езиците с връчване на сертификати от Кеймбридж.http://www.thelittleprinceschool.com/school/news/546-evropeiski-den-na-ezicite-varna

Posted by Малкият принц on Monday, 28 September 2015
Европейски ден на езиците и сертификати Кеймбридж - 5.0 out of 5 based on 7 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога