bgzh-CNenrutruk

Тържествено награждаване на победителите в математическо състезание "Малкият принц"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Тържествено награждаване в Частно училище "Малкият принц"

Над 480 деца и ученици в пет възрастови групи участваха в оспорвана надпревара за завоюване на призови места. {socialbuttons}

За първа година комисията присъди поощрителни награди за ученици от подготвителен и първи клас, които са събрали 57 от общо 60 точки. Общо 26 деца с нетърпение и много вълнение получиха своите поощрителни награди. Наградени от 3. до 1. място бяха общо 9 деца. Те имат между 58,5 и 60 точки.

Не по-малко оспорвана беше и борбата за златни, сребърни и бронзови медали между по-големите им съученици. Призовите места завоюваха 26 деца.

В церемонията по награждаване се включиха изявени учители и ученици от пети клас. Мила Първанова и Никола Иванов имат многобройни награди от регионални, национални и международни математически състезания, а Елина Керчева е носител на отличието „Млад учител“ през 2015 година. Деканът на факултет „Навигационен“ към ВВМУ кап. I ранг доцент. доктор. Николай Великов отличи участниците, класирани на 3. място.

Всички деца участвали в състезанието получиха и сертификат-покана за участие в разнообразни летни занимания с Малкият принц: лятна научна експедиция, арт-ателиета, спорт, сугестопедични школи „Интелект“ и „Суперпамет“. За първа година децата имат възможност да посещават и сугестопедични курсове по английски и руски език. Ръководството на ВВМУ, под чиито патронаж се провежда състезанието покани призьорите да посетят навигационния тренажор „Корабен мостик“, където ще могат да съпреживеят емоцията да управляват кораб.

Присъствието на ученици от различни възрасти, с разнообразни творчески интереси и любов към математиката, затвърждават успеха на състезанието като математическа инициатива, насочена към сътрудничеството и подкрепа на креативни, нестандартни и будни деца.

Малкият принц очаква своите стари и нови приятели и на следващото юбилейно, десето поред математическо състезание.


Тържествено награждаване на победителите в математическо състезание "Малкият принц" - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога